Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacatures De Wolden

In De Wolden werken betekent bijdragen aan de maatschappij. Wil je het verschil maken voor de inwoners? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op één van de openstaande vacatures in De Wolden. 
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ga je verhuizen richting De Wolden en zoek je een baan in de buurt? Wij hebben vast een baan die geschikt is voor jou en voldoet aan jouw wensen en eisen. 

Vind de baan die bij jou past

Vind bij ons jouw droombaan! Met een zo groot aanbod van vacatures vind je zeker een baan die bij jou past. Of je nu fulltime wilt werken of liever parttime, op zoek bent naar vakantiewerk of naar een bijbaan naast je studie, er is voldoende keuze. Functies zoals manager, magazijnmedewerker, koerier, medewerker kledingwinkel en nog veel meer. Onderstaand vind je een overzicht van de vacatures die momenteel beschikbaar zijn.

Heb je een interessante vacature gezien die goed bij jou past? Zorg voor een goede CV en motivatiebrief en stuur deze naar de betreffende werkgever of arbeidsbureau die de functie aanbiedt.

Hoe zorg je nu dat jij die baan te pakken krijgt en kan gaan werken in De Wolden? Wij geven je een aantal tips waar je extra aandacht aan kan besteden zodat jouw sollicitatie opvalt!
– Benadruk waarom jij graag deze functie wil gaan bekleden en het bedrijf jou aanspreekt.
– Beschrijf ook vooral jouw talent en op welke manier jij van toegevoegde waarde kan zijn voor het bedrijf. Probeer hier ook voorbeelden van te geven.
– Maak je brief persoonlijk: steek je eigen stijl in het schrijven van de brief en benoem een aantal keer het bedrijf en/of de functie.
– Zorg voor een sterk einde; vertel concreet in dit gedeelte dat je je motivatie wilt komen uitleggen in een persoonlijk gesprek. 

Word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek? Super goed, dat is de eerste stap! Zorg dat je je goed voorbereid op je gesprek. Verdiep je in het bedrijf, weet wat er gevraagd wordt van je en heb duidelijk wat jij het bedrijf kan bieden. Bereid je voor op lastige vragen die gesteld kunnen worden, en minstens zo belangrijk, stel zélf ook vragen! Tot slot, zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet.

We wensen je veel succes bij het vinden van jouw baan in De Wolden!

Stuur je sollicitatie in

Heb je een interessante vacature gezien, bereid je dan goed voor met onze gegeven tips en stuur jouw motivatiebrief en CV naar het desbetreffende bedrijf toe.

Veel succes met het vinden van werk in De Wolden!